Нашата философия

Бизнес философията на VIB Solutions е базирана на дългогодишен международен опит и бизнес етика. Ние измерваме нашия успех чрез това колко успешни правим нашите клиенти. Стремим се към предлагане на иновативни решения и изпитани техники, които отговарят на нуждите на бизнес по възможно най-добрия начин. Всеки бизнес е уникален. Това означава, че и IT-решенията за управление на бизнеса трябва да бъдат уникални и същевременно ефикасни. Ние сме в състояние да адаптираме предлаганите IT и уеб дизайн решения според бизнес нуждите и изискванията на клиента, а не обратното. Ние вярваме в резултатите повече, отколкото в наградите.
 
Прозрачността и искреността в отношенията с клиентите е основа на нашата бизнес философия. Ние считаме, че всяка една от страните печели от отворена култура на комуникация и ясни правила на отчетност. Ето защо нашият стремеж е към изграждане на дългосрочно бизнес сътрудничество, основано на взаимно доверие и лоялност.
 
Основните ценности, които определят нашето мислене, поведение и фирмена култура са:
  • Уважение към клиента и неговите искания– стремим се да разберем вашите потребности и изисквания преди самите ние да бъдем разбрани.
  • Предлагане на интернет бизнес решения и варианти за тяхното изпълнение, съобразно целите и бюджета на клиента.
  • Създаване на лоялни и дългосрочни взаимоотношения с клиентите в следствие на съвместната ни работа и бизнес сътрудничество.
  • Предоставяне на качествен и добре работещ продукт, съобразен с потребностите и възможностите на клиента.
  • Осигуряване на следпродажбена консултация и поддръжка от нашия екип, в случай на нужда.

ERP16 - Уеб-базирана система за управление на бизнеса.                                           Онлайн фактуриране      


Туризъм БГ            Здравен ЦентърФирмен Каталог            Бизнес каталог                    


Впечатления
"Искаме да изкажем нашата благодарност към екипа на ВИБ Сълушънс за техния професионализъм, бързина, качество и коректност, с които се отнесоха към нашият проект."
Прочети повече

Людмил Георгиев
www.hagleitner.bg