Продукти

Нашите уеб-базирани системи:

Бизнес Каталог

Бизнес Каталог®

Най-големия Бизнес Каталог В България с над 160 000 фирми, подредени в категории, описани с ключови думи и индексирани над 7 000 000 страници в Google. Всеки ден платформата се посещава от над 7000 потребителя.

 
Туризъм БГ

Туризъм БГ

Първият туристически портал в България със собствена резервационна платформа, позволяваща на хотели, къщи за гости и др. да получават резервации през портала, през техния сайт или самите те да ги добавят и менажират в системата Hotels16

 
Специалистите

 Специалистите

Специалистите е портал, съдържащ списък с фирми и физически лица, предлагащи професионални услуги на територията на България. Специалистите са подредени в категории и групирани по градове, с цел по лесно намирането на специалист при нужда от домакинствата.

 
Фирмен Указател

Фирмен Указател

Фирмен Указател е каталог с фирмите в България, позволявайки им да се рекламират с по-широко представяне и то на доста изгодни цени. За да получите повече информация за абонаментните планове, можете да се свържете с нас.

 
     
Уеб-базирана система за управление на бизнеса - ERP16

ERP16 -  Уеб-базирана система за управление на бизнеса

ERP16 е система за управление на бизнес процесите във всяка фирма. Позволява оптимизирането на разходите, производствения цикъл, лесно управление на всички звена в една компанията и др.. Основните модули, които ЕРП16 притежава са: Продажби, Склад, Обслужване на клиенти, Онлайн Фактуриране, Счетоводство, Производство, Управление на проекти, Контрагенти, ТРЗ, Импорт/Експорт на данни, Фирмено разузнаване и др.

Предимството на ERP16 е, че системата може да се интегрира във всеки бизнес и да се използва като платформа, изградена на база на Облака (SaaS), срещу абонаментен план от 20лв./месец.

 
Фактурите.ком - Онлайн фактуриране

Fakturite.com

Фактурите.ком е уеб-базирана система за издаване на онлайн фактури само с няколко клика. Едно от предимствата й е, че можете да издадете фактура на нов клиент само с булстат, без да е нужно да знаете другите данни, те се извличат автоматично.

Платформата на Fakturite.com е внедрена в ERP16.

 

Call-бутони

Кол-бутоните представляват приставки към уебсайт, позволяващи на Вашите клиенти да се свържат с Вас напълно безплатно на посочен от Вас телефон от самия сайт, без да е нужно инсталирането на допълнителен софтуер.

 

Свържете се с нас

ERP16 - Уеб-базирана система за управление на бизнеса.                                           Онлайн фактуриране      


Туризъм БГ            Здравен ЦентърФирмен Каталог            Бизнес каталог                    


Новини

Нови услуги

09.09.2014

След като лятото мина, вече можем да се похвалим с доста нови услуги, които предлагаме в сферата на образованието, продажбите, хотелиерството и др. И тъй като...
Впечатления
"Договорът бе изпълнен в определения срок и с необходимото качество, благодарение на професионализма, умението за работа в екип, отзивчивостта и комуникативния подход в дейността на екипа на ВИБ Сълушънс...
Прочети повече

Илинка Живкова
www.delina5.com