Facebook приложения

Facebook приложенията са доста разпространени напоследък и доста често ги използваме. Най-известните са игрите на компанията Zynga - Farmville, MafiaWars, ZyngaPoker и др., като разбира се използваме и други, които ни помагат да получаваме повече информация относно времето, новините и др. 

Изработихме няколко Фейсбук приложения за последните няколко месеца и можем да кажем, че вече са доста популярни, тъй като получаваме и доста нови запитвания. Някои от приложенията, които създадохме, са главно ориентирани към промотиране на продукти на наши клиенти, но също така клиентите ни се съсредоточават и върху игри, направени с маркетингова цел за брандиране на фирмите им.

Някои от Facebook приложенията, които изработихме, са свързани с началната Facebook фен страница на наши клиенти, с цел да позволят на потребителите им да имат по лесен достъп до динамична информация относно продуктите на фирмата им. По този начин нашите клиенти могат да предложат на феновете на страницата си опцията да се абонират за техния бюлетин, да намерят информацията за фирмата, която търсят и да участват в промоциите ú.

За повече информация, можете да ни потърсите на нашите координати.

ERP16 - Уеб-базирана система за управление на бизнеса.                                           Онлайн фактуриране      


Туризъм БГ            Здравен ЦентърФирмен Каталог            Бизнес каталог                    


Впечатления
"Договорът бе изпълнен в определения срок и с необходимото качество, благодарение на професионализма, умението за работа в екип, отзивчивостта и комуникативния подход в дейността на екипа на ВИБ Сълушънс...
Прочети повече

Илинка Живкова
www.delina5.com