Защо имам нужда от уеб сайт?

 
За да рекламирате бизнеса си в Интернет.

Сайтът е най-евтината реклама, която една фирма може да си позволи или с която може да се стартира определена маркетингова кампания. Ето два силни аргумента в подкрепа на това твърдение:
 
1.   Ако направите маркетингово проучване за това кой вариант /канал/ на реклама ще ви излезе най-изгодно от гледна точка на цена-ефективност, ще се уверите, че това не е телевизията, радиото или печатните издания, а именно Интернет. Тук държим да уточним, че не всичко в Интернет е безплатно. Дори месечната такса за интернет струва пари!
2.   Фирменият уебсайт може да се разглежда като дългосрочна инвестиция – колкото по-дълго време го имате, толкова повече клиенти печелите. Да не забравяме, че таксата за изграждане на уебсайт е еднократна. Ако я разхвърляте на 12 месечни вноски, ще се уверите че нито една рекламна организация не може да ви предложи по-ниска такса за реклама на вашия бизнес от нас. Научете повече за уебсайт на изплащане.
 
 
За да намалите фирмените разходи

Сайтът работи за вас 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Добре структурираният и представителен уебсайт, може да улесни работата на вашите търговци и да замени изцяло функциите на маркетинговия отдел. Колко често се налага на вас или на вашите служители да отговарят на запитвания, да съставят оферти, да разясняват спецификации и условия, да предоставят информация за фирмата и за вашите продукти/услуги... Всичко това може да бъде спестено с изграждането на един информационен и добре изглеждащ фирмен уебсайт. По този начин вие пестите време, пари, ресурси и енергия, което подпомага съкращаването на месечни разходи, т.к. колкото по-малко и по-ефективно работещи служители имате, толкова по-висока е производителността, а оттам – по-ниска себестойността на самата продукцията.
 
 
За да повишите доверието към вашата фирма и продуктова линия

Всяка себеуважаваще се фирма трябва да има уебсайт. Сайтът е “лицето” на вашата фирма в Интернет. Не мислете, че клиентите не проучват фирмите преди да решат коя точно да изберат за своите нужди. Ако нямате фирмен уебсайт, ще лишите потенциалните си клиенти от възможността да научат повече за вас, да разгледат вашите продукти, проекти, настоящи клиенти. Всеки иска да знае, че има насреща стабилен бизнес партньор и ако вие не можете да покажете това, то рискувате да отблъснете потенциалните си клиенти и партньори. Един професионален и добре изглеждащ уебсайт, може да “каже" /покаже/ много на хората за вас.
 
 
За да научавате за вашите пропуски и успехи от първа ръка

Никой не би бил щастлив, ако в града се носи лоша слава за него. За съжаление, ако сте допуснали това да стане, то значи сте пропуснали да отчетете навреме мнението на вашите клиенти. Най-малкото, което можете да направите, за да предотвратите подобна ситуация е да сложите форма за контакт и обратна връзка с вас на сайта. Така ще научавата лично от клиентите си кои са силните и слабите ви страни – при тактично и абсолютно безплатно.
 
 
За да популяризирате и развиете бизнеса си

Мислите че реализирането ви на световния пазар е трудно или невъзможно? Това може да се окаже вярно, ако нямате уеб сайт. С един Интернет сайт вашият бизнес може да достигне до места, за които дори не сте и подозирали. Ето защо, дори и в момента да сте таргетирали бизнеса си предимно за българския пазар, не пропускайте да представите своя сайт и на друг език /английски, френски, испански или немски/. Все пак няма как да знаете кой гледа вашият сайт в момента и от кой край на света! Защо да ограничавате бизнеса си, когато той може да се развие много повече и с по-бързи темпове от това, което първоначално сте предвидили!?
 
 
За да поддържате връзка с вашите клиенти и партньори
 
Когато един клиент търси доставчик или бизнес партньор, той не прави своето проучване с мисълта, че след няколко седмици или месеца ще потърси услугите на друг ваш конкурент. Повечето клиенти са склонни да поддържат трайни и постоянни бизнес отношения и за това когато са изправени пред дилемата да направят своя избор, те искат да знаят, че той ще е правилен. Поддържайки връзка със своите клиенти, вие им показвате, че държите на тях и на техния избор. Добрите отношения с клиентите са винаги белег за успешен и ползотворен бизнес. А ако наистина искате да възнаградите своите клиенти и партньори за тяхната лоялност, включете ги във вашият имейл лист и не пропускайте да ги зарадвате с добри новини, промоции и нови оферти, използвайки имейл листата на вашия сайт.

ERP16 - Уеб-базирана система за управление на бизнеса.                                           Онлайн фактуриране      


Туризъм БГ            Здравен ЦентърФирмен Каталог            Бизнес каталог                    


Новини

Нови услуги

09.09.2014

След като лятото мина, вече можем да се похвалим с доста нови услуги, които предлагаме в сферата на образованието, продажбите, хотелиерството и др. И тъй като...
Впечатления
"Договорът бе изпълнен в определения срок и с необходимото качество, благодарение на професионализма, умението за работа в екип, отзивчивостта и комуникативния подход в дейността на екипа на ВИБ Сълушънс...
Прочети повече

Илинка Живкова
www.delina5.com